Χριστουγεννιατικες ευχες απο την Φιλαρμονικη (με φωτογραφιες και βιντεο)

Ο διευθυντής και τα μέλη της μπάντας της Φιλαρμονικής Ποταμού Κυθήρων εύχονται σε όλους ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!

Η μπάντα μας έδωσε και φέτος εορταστικό τόνο με τις εμφανίσεις της την Κυριακή στον Ποταμό και την Δευτέρα στον Καραβά παίζοντας μια επιλογή από το χριστουγεννιάτικο ρεπερτόριό της .

Το πρωί της Κυριακής 18/12 η μπάντα έπαιξε έξω από το Πνευματικό Κέντρο Ποταμού και στην πλατεία συνδυάζοντας την εμφάνισή της με τις εκδηλώσεις για τα παιδιά που οργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ποταμού σε συνεργασία με την εκπαιδευτική ομάδα “ΚυΜαΛο” καθώς και με το παζάρι του Δημοτικού Σχολείου Ποταμού.

Την Δευτέρα 19/12 το βραδάκι πραγματοποιώντας την καθιερωμένη χριστουγεννιάτικη “γύρα” η μπάντα μας επισκέφτηκε τον Καραβά όπου στήθηκε μικρή γιορτή στην αυλή του “Φούρνου του Καραβά” με πολύ κέφι γλυκίσματα και τσίπουρο. Εκτός από την μουσική της μπάντας τραγουδήθηκαν κάλαντα και από την πρωτοεμφανιζόμενη Ομάδα Τραγουδιού της Φιλαρμονικής. Ευχαριστούμε πολύ τους κατοίκους του χωριού για την θερμή υποδοχή καθώς και τον “Φούρνο του Καραβά” της οικογένειας Κορωναίου για την φιλοξενία και την οργάνωση της γιορτής.

Ο διευθυντής της μπάντας Παναγιώτης Λευθέρης εύχεται χρόνια πολλά σε όλους και συγχαίρει και ευχαριστεί τους εθελοντές μουσικούς, τα μέλη της που έσπευσαν να συνδράμουν τις εκδηλώσεις:

Τρομπέτες: Μάνος ΤριφύλληςΚώστας Παπαχριστόπουλος, Χρύσα Κουτσιαύτη, Χρυσούλα ΚατσουλώτουΠαύλος Κορωναίος, Annabell Schniering . Αλτικόρνα: Γιώργος ΚασιμάτηςΕλένη Μάλη, Θανάσης Σάμιος. Ευφώνια και βαρύτονα: Γιώργος ΧρυσαφίτηςΔημήτρης Μπουτέλης. Σαξόφωνα: Seppo SekuΕιρήνη ΠεργαμιάνDieneke Jansen- Koops.Τούμπα: Θανάσης Τριφύλλης Κρουστά: Μάνος Βασιλάκης, Νίκος Τσατσόγλου.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s